ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Όταν επιθυμείτε να υποβάλετε μία παραγγελία στο bBooks.gr (επιλέγοντας “Ολοκλήρωση Αγορών” στο Καλάθι σας), μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της υπηρεσίας Skroutzstore.

 

Τρόποι πληρωμής:

1. Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες. Η χρέωση της κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημα μας, αλλά συνδέεστε απευθείας στο ασφαλές online σύστημα της Eurobank.

2. Με αντικαταβολή.

Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο λογαριασμός είναι στην τράπεζα Eurobank και η κατάθεση μπορεί να γίνει και μέσω e-banking. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα εμφανιστούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή να αποστείλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email αμέσως μετά την πληρωμή ώστε να δρομολογήσουμε την παραγγελία σας.

Μπορείτε να ζητήσετε συσκευασία δώρου χωρίς πρόσθετη χρέωση. Για αναλυτικές οδηγίες για την αποστολή δώρων, διαβάστε τη σελίδα “Αποστολές”.

 

Ασφάλεια συναλλαγών:

Για τη διασφάλιση των στοιχείων σας το bBooks.gr χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL 256 bit, την πλέον αξιόπιστη τεχνολογία που χρησιμοποιείται διεθνώς σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι, κατά την διάρκεια της παραγγελίας και όσο διακινούνται ευαίσθητα στοιχεία, τα δεδομένα κρυπτογραφούνται ώστε να μην υπάρχει περίπτωση υποκλοπής.

Για να επιβεβαιώσετε ότι η σελίδα όπου εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλής, ελέγξτε ότι η διεύθυνση URL ξεκινάει με “https”. Επίσης αναζητήστε το εικονίδιο με το λουκέτο κάτω δεξιά στο παράθυρο του browser ή μέσα στη γραμμή διεύθυνσης (ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε).